Fångad av en stormvind

Jag hade under hela tisdagen lyssnat på "Fångad av en stormvind". Jag vet inte varför, men jag kände bara hur den talade till mig. Du vet, den förklarade något. Jag lyssnade på låten om och om igen och jag funderade länge på vad texten faktiskt innebar. Tiden gick och jag gick senare på eftermiddagen till Lärjungagruppen i kyrkan.
 
Vi hade haft samling och i slutet av den skulle vi be och se om vi fick någon bild som kanske kunde tala till någon. För första gången så såg jag något ifrån Gud, jag visste inte vad det var, men det var något som snurrade och snurrade. Jag berättade för ledaren vad jag hade sätt och det visade det sig att en annan i gruppen också hade sett samma sak. Ledaren för gruppen började då tänka och sa att det kanske kunde vara en stormvind eller något. 
 
Hela jag stannade upp. Vänta..
Jag har lyssnat på "Fångad av en stormvind" hela dagen och jag bara känner att den säger något till mig, sa jag högt till gruppen. 
Svaret jag fick ifrån ledaren var: Ja. Jag bad innan idag att det vi skulle få se, skulle vara för dig Linnéa!
 
 
När jag kom hem satt fortfarande händelsen i mitt huvud. Gud ville nog verkligen säga något till mig genom låten, precis som jag hade känt. Som att den förklarade mig som kristen, för det är precis så det är!
Jag är fångad av en stormvind. Fast vid Gud. Ingenting kan hindra mig, när Gud blåser i mitt hjärta. Jag är fångad av en stormvind. Natt och dag, här finns bara Gud och jag. Och det ljus som himlen lämnat kvar.
 
Utan saknad lämnar jag min trygga hamn
Fri men ändå bunden till en öppen famn
Jag är fångad av en stormvind
 

The symbol of Love

"The symbol of Love is not the heart, but the Cross. For the heart stops beating but the Man on the Cross never stops loving".
 
Visste du att man behöver fyra kramar per dag behövs för att överleva överhuvudtaget, åtta kramar per dag för att må bra och tolv kramar per dag för att växa som människa? Du vet, vi människor behöver kärlek för att leva. Ingen människa kan leva utan kärlek och vi alla söker verkligen efter kärlek.
 
Sanningen är den att Gud är kärlek och han älskar dig! Japp! Så är det! Du kanske inte förstår vad jag pratar om eller kanske inte ens vill förstå. Men sanningen är att Gud är kärlek och han älskar dig. Han ger oss kärlek!
Den största kärleksförklaringen som någonsin gjorts, hände för ungefär 2000 år sedan uppe på ett kors. Det var då Jesus dog för dig och tog dina synder så att du skulle kunna få ett evigt liv med Gud. Han gjorde det av kärlek, kärlek till dig. Det är därför korset är en symbol av kärlek, av en kärlek till dig ifrån Gud. Gud älskade då och han älskar än idag. Gud slutar liksom aldrig att älska och han slutar aldrig att älska dig. Det kan vara svårt att förstå men kärleken vi behöver ha kan vi få från Gud. Kärleken Jesus hade när han dog på korset? Den upphör aldrig. Därför är korset en symbol på kärleken.
"För hjärtat, det slutar slå. Men Jesus som dog på korset, han slutar aldrig älska."
 
 
 
 

RSS 2.0