my life is in his hands

det kommer stunder då allt är skit, de dagar som är mörka när man inte orkar mycket mer. när vänner sviker, eller när man själv har gjort det. de stunder när allting suger och man bara vill bort från denna värld, bort till något bättre. när man inte vet vad man ska göra för att allt ändå blir skit. när just det händer, som absolut aldrig skulle få hända men ändå gör det.

livet blir inte bättre av att man blir arg och bara hatar allting. det lönar sig aldrig att bara stå kvar på samma plats och inte göra något åt det. det gäller att förändra, att ändra saker.

om du någon gång känner så, så ger jag dig nu ett tips, det blir lättare om du ber.

du som läser detta är antagligen inte som mig överhuvudtaget, jag är kristen men du kanske är tvärtom. men i vilket fall, vad man än är så känns det alltid bättre att be. att be för allt som är svårt. just det man inte kan klara sig igenom själv utan behöver någon som är större till hjälp.

jag vet att gud alltid är med mig i alla stunder, och han lyssnar på mina böner. mitt liv är i hans händer, jag är aldrig ensam för han är alltid med mig. det känns väldigt tryggt att veta. alltså, spela roll om du inte bryr dig eller vad du nu gör. han bryr sig lika mycket om dig ändå.
du är älskad, så sjukt älskad.

så kom ihåg, om du mår dåligt och verkligen inte vet vart du ska ta vägen, ändra på det då och gör det rätta här i livet, bara be,
en enkel bön.


forgive me - group 1 crew

what the world will never take


A happy heart makes the face cheerful
but heartache chrushes the spirit
proverbs 15:13

__________________________________________________________________

Glatt hjärta ger ljus uppsyn,
sorg skapar modlöshet.
ords 15:13


what the world will never take - hillsong

yahweh - hillsong ♥

Our God He lives forever
He reigns in power and love
Let Earth bow down before Him
For He is exalted

We look to Yahweh Yahweh
Forever Yahweh Yahweh

Our hope is God Almighty
His love is greater than all
Lift high the God of Heaven
Give all the honor

We look to Yahweh Yahweh
Our hope is Yahweh Yahweh

And He shall reign forever
He shall reign forever
He shall reign
Forever and ever (Our God)

We look to Yahweh Yahweh
Forever Yahweh Yahweh
We look to Yahweh Yahweh
Our hope is Yahweh Yahweh
We look to Yahweh Yahweh
Forever Yahweh Yahweh

And He shall reign forever
He shall reign forever
He shall reign
Forever and ever (Our God)tänk att.. aldrig vara ensam

nu är jag tillbaka igen och skriver, lika glad som förra gången. det är liksom helt underbart, jag kan inte vara arg, jag kan inte! för jag har bara kärlek i mig, jag har Gud. det är fantastiskt måste jag säga.
att vara kristen är det lätt det bästa som finns.
att bara veta att det alltid finns någon som lyssnar på sina böner när man har det svårt, även dom tiderna när allt är bra. jag har fått så många böner besvarade. jag kan berätta om en,

ibörjan av flahult hade vi ett vanligt kvällsmöte. det kändes som att Gud var väldigt långt borta, så jag bad för de själv och sa att jag tyckte att han var långt borta men om han ville att jag skulle gå fram till förbön för det så skulle han säga det till mig på något sätt. precis när jag öppnar mina ögon så ställer sig en kille upp och säger något i micken längst fram. han sa att han kände att någon eller några skulle gå till förbön, antingen för att dom aldrig upplevt Gud eller att de kändes som att Gud var väldigt långt borta.
och det han sa var ju exakt det jag hade bett om. iallafall det med att det kändes som att Gud var långt borta. Så det kom rakt in i mitt hjärta, så jag gick upp då och fick förbön.
liksom tänk coolt, Gud satte in en tanke i hans huvud och så sa han det.
det jag tror att Gud ville säga mig som jag skulle fatta var nog att även fast man inte ser Gud eller känner honom så finns han alltid med mig ändå. för det har han lovat, ♥
i Matteus 28:20 så står de ''och jag är med er alla dagar till tidens slut''
och jag tror verkligen att det är sant,
för tänkegentligen, om inte Gud finns, hur skulle du annars förklara då alla omöjliga bönesvar och alla häftiga under som hänt och fortfarande händer många, när väldigt sjuka människor blivit friska och massa annat.
det är otroligt och oförstårligt!

det är inte farligt att be någon gång, det tror jag faktiskt att ni alla gjort någon gång. för han lyssnar.
men kom ihåg också att du inte är ensam, för det är du aldrig :)

denna låten är jätte bra, så ta och lyssna!
God Bless You!♥

because of your love - al gordon


att ha riktig kärlek, det är grejer det !

jag känner mig... förändrad!
idag kom jag hem från Vision. Temat vad ''BattleCry, Fight the Good Fight''. för er som inte vet vad Vision är, så kan jag säga att det är en kristen ungdomskonferens som var i Värnamo.
även fast jag inte varit på topp humör dom dagarna så har det ändå varit fett bra. jag har varit så mycket arg på sistone och var även det där. men nu efter kan jag inte känna någon ilska. jag är så tacksam och tackar Gud. för att vara så arg och ledsen orkar man inte. ett liv fullt med hat och ilska är verkligen skit. det är tvärtom vad jag vill ha. jag vill ha ett liv med kärlek, ett liv med Gud. att kunna älska alla människor runt omkring mig så som jag är älskad av Gud. just nu sitter jag här och det bara bubblar i mig, jag är så fylld av så mycket lugn och kärlek så det nog inte kan vara sant. jag vill bara springa runt till varenda en som finns och krama om den personen och säga att just den är älskad!
så bara så du vet, att DU som läser detta är så sjukt älskad,
du är underbar.
ni kanske tror att jag är dum i huvudet och bara snackar bullshiet nu, men så är det inte. det här som jag snackar om är sanningen. den är sann till 110 % ! börja se dig omkring och se sanningen istället för att sitta där du är och vara blind!
den jag tror på är levande, han har alltid funnits och han kommer alltid att finnas. jag önskar att jag skulle kunna besriva honom för dig, men han är obeskrivbar. han är allt du skulle kunna önska dig.

men du, gör bara såhär.. tänk igenom bara en enda gång.
har du verkligen valt rätt sak i ditt liv?
och finns det inget som saknas i dig?
inget tomrum som du inte kan fylla med någonting?
isåfall borde du nog tänka efter lite. se denna videon. gör det för din egen skull, jag tror verkligen att den kan göra något med dig.

That's my KING! and i wonder, do you know him?


RSS 2.0