I'm wrapped in His love and mercy

När Apple hade sin ''billiga'' dag iår så funderade jag starkt på att köpa en iPad. Jag lånade då ständigt min mammas och gjorde allt mitt skolarbete på den. Så det var därför, och när man beställer en iPad så kan man lägga till en text på baksidan. Jag hade kommit så långt att jag hade bestämt vad jag skulle skriva och jag skrev det, jag bestämde mig för att skriva något som har med mig att göra. Något vad jag tror på och så, men när jag väl skulle trycka på beställa så ångrade jag mig. Jag tyckte trots allt att pengarna kunde gå till något viktigare.

När julafton kom, (eller dagen innan då vi firade jul hemma) så fick jag ett paket. Jag öppnade och till min förvånad så har jag framför mig en iPad, den iPad jag då skulle köpt. Jag tar upp den snabbt och önskar att det står något bra på baksidan och när den är helt vänd så ser jag att det är den texten som jag ville ha.
Texten hade jag tagit från ett armband jag har och där står det ''I'm wrapped in His love and mercy''. Också därifrån vi fick namnet till ungdomshelgen vi hade i Ljungby. Så det armbandet med den texten har faktiskt betytt något för mig och därför valde jag den.

Just att det står att jag är insvept i Hans kärlek, i Guds kärlek och i Guds nåd tycker jag är så mäktigt, iallafall för min del. Det påminner mig om att Gud är där och att han älskar mig, och det är något vi måste påminna oss om varje dag. Vare sig du inte har tid eller inte, Gud älskar dig ändå och vi glömmer lätt bort det. Jag tog ett tillfälle att påminna mig om det genom att skriva in en text på min iPad. En text som jag kommer se nästan varje dag och påminnas om att jag är insvept i Hans kärlek och nåd. Men det är inte bara jag som behöver påminnas, så dräför skriver jag om detta just idag, för att du också ska påminnas om att du är älskad. Om att just du, är insvept i Guds stora kärlek!
Gud välsigne dig!sanningen om julen

Det är snart jul och för oss innebär nog julen att man äter julmat, kollar på kalle anka och får massor av paket. Det är liksom det vi gör varje jul och oftast det vi tänker att jul är. Men julen är så mycket mer, det är nästan så att sanningen om julen försvinner bland all tradition. Du kanske har glömt varför vi egentligen firar jul?

Vi firar jul för Jesus. ja så är det! Det vi firar är faktiskt Jesu födelse. Många tror inte ens att Jesus fanns, men om du kollar i kalendern över ett år i Sverige så kanske du inser snart att du hittar både jul och påsk. Sanningen är den att det är båda något vi firar för Jesus. Visst du behöver inte tro på det, men till och med vårat räknesystem påbörjades då Jesus föddes. Så mycket i världen idag snurrar faktiskt runt denne man.

Det tycker jag är rätt häftigt, men just om julen, det är en sak om julen som man nästan inte kan förstå, men så här är det. Jesus kom inte till världen för att ha kul, för kul det kan jag då lova att han inte hade hela tiden. Hemska saker va han med om. Nej han föddes inte heller för att vi ska fira jul och äta julmat varje år och göra det hela till en konstig tradition? Visst det är mysigt och trevligt med jul men det var faktiskt itne därför han kom. Nej, sanningen är den att han kom för din skull, och min. Han kom till jorden för att en gång i sitt liv här kunna rädda oss från ett liv i det förgångna till ett liv i evighet med Gud. Ja, han kom för att reparera relationen mellan människan och Gud. Han kom alltså för att vi skulle kunna få leva med Gud.

Så visst det är mysigt med jul och alla paket, men glöm inte varför vi firar jul egentligen. God jul allihopa! ♥

Kärlekens väg

Nu i helgen så har musikalen Kärlekens väg visats upp i Ljungby. Vi vet nog alla om hur det gick till när Jesus föddes, att han kom till jorden och föddes i ett stall i Bethlehem. Det är så det gick till, men, har du någon gång tänkt det ur ett himmelskt perspektiv? Hur det var i himlen när Jesus lämnade härligheten för att födas på jorden? Det är just det som musikalen visar, Jesu födelse ur ett himmelskt perspektiv.
-
Jag måste faktiskt erkänna att musikalen är väldigt stark. Nu är det ju så att jag var med i musikalen så jag har ju inte direkt sett den nerifrån, men genom att stå där uppe på scen och sjunga och göra rörelse så känner man hur stort det är. De flesta kommer snabbt fram och berättar att det var så bra och att de alla grät en skvätt. Vi hade då musikalen förra året också, så det var andra året nu och det sista för oss, och jag kan bara säga att Gud verkligen välsignat det vi gjort. För det har varit fullsatt hela tiden, och det bästa var ju att det inte bara var kristna som kom, nej absolut inte, det kom ju människor från stan som tyckte det verkade intressant, folk som hade andra religioner och sånt. så vi hra ju verkligen nått ut till människor med musikalen. Folk som inte brukar gå in i en kyrka, gör det för att kolla på musikal med kristet budskap.
Det tycker jag är jätte bra, och jag ber för de människor som var på musikalen, att de som var där verkligen fick med sig något. (Ser ni att musikalen går nära er, så tycker jag verkligen att ni ska gå dit. Fast för er som bor i Ljungby, kan få filmen av mig för att se hur det var.)
-
Musikalen var ju bra att ha nu för det är ju snart jul och musikalen handlar om vad som hände vid jul. Julen är ju något speciellt för att det var då Jesus föddes, och jag kommer ta upp det mer vid jul, men det är ju för Jesus som vi firar julafton, och det är alldeles för många som inte vet det. Om du inte visste det nu så har du lärt dig något nytt, och glöm aldrig det. Det är inte för julklappar som vi firar jul, nej! det är för Jesus.

RSS 2.0