Blicken fäst på Gud. Livet är inte lätt.

Det var ett tag sen jag skrev nu, jag vet. Ärligt talat har jag försökt så många gånger men jag har trots det, inte kommit fram till något bra att säga, vilket i vanliga fall inte brukar vara så svårt. 

Jag tipsade en tjej förra veckan, om vad hon skulle göra för att jobba på sin tro och sitt liv då hon hade det jobbigt. Det intressanta i det var att jag kom på mig själv med de orden jag sa, för att det var exakt de orden som jag själv behövde höra. Jag har haft det ganska jobbigt på senaste tid. Varför vet jag inte, jag har bara haft det och har det fortfarande. Så kanske borde inte jag skriva dessa orden ikväll, jag gör det ändå för att påminna både dig och mig om hur det ligger till.  

Du vet, vi har alla något vi jobbar med, något som vi kanske tycker är svårt. Vare sig vart du är idag, om livet är på topp eller inte, kan du kanske spara det det jag skriver på minnet. Jag har det jobbigt nu och du kanske har det en annan gång, men kom ihåg att Gud är där och älskar dig! Ge alltså inte upp! :

"Ha blicken fäst på Gud. Har vi den på oss själva tappar vi oftast bort oss. Så ha din blick fäst på Gud. Livet är inte lätt. Jesus säger aldrig att det är lätt men Jesus finns där och vill hjälpa dig genom din svåra situation. Fokusera på Gud - lita på honom! Sätt ditt hopp till Gud och ge allt till honom. Ha din blick fäst på Gud". RSS 2.0