flahult, att få umgås med Gud

Idag är det exakt två dagar tills den dagen jag längtar mest till detta året. Eller rättare sagt är det den dagen och de  två och en halv veckorna framåt. Det är då Flahults ungdomsbibelskola är, och de är det som är åretshöjdpunkt. Det finns något på Flahult som jag inte kan förklara, allt där känns riktigt bra. Att få ha bibelstudier flera gånger varje dag, att få en egen tid att läsa bibeln, att få vara på möten, och sen att umgås med kristna. Det är egentligen det jag vill göra med livet. Att liksom alltid känna sig nära Gud, för på något sätt så är det något man gör på Flahult. Jag önskar så mycket att jag skulle få in mer sånt i min vardag, som att läsa bibeln mycket och snacka med Gud hela tiden. Men ibland är det lätt att glömma bort det för det finns så mycket annat att göra. Saker kommer ivägen och det som man egentligen tänkte göra blir inte av för man inte hinner. Men jag försöker och ska försöka mer få in Gud i min vardag, tacka honom för allt jag har och inte va ledsen för det jag inte har. Att istället se det bra istället för allt dåligt. Det är lätt att bli ledsen, folk sårar än och man kan göra det värre för en själv om man bara är ledsen för det. Så det är liksom bara att lägga det i Guds händer. Och älska Gud i alla lägen. Jag har inte det lätt, och det brukar jag inte ha heller. Men jag vet att Gud ändå älskar mig och jag älskar han. Det får mig att må bättre ändå, för det är åtminstone en som stannar vid ens sida och älskar en vad man än gör.

Nyhem,

Nu har jag inte skrivit här på ett tag, så tyckte det var dags nu. Det har varit mycket som hänt på sistone, och det har varit en tuff tid, men nu är det sommarlov och jag har börjat kunna koppla av och inte tänka på allt. Nu i helgen har jag varit hos min pojkvän och när jag kom hem, så sa pappa att han hade kollat på konserten i Nyhem med Sarah Kelly. Och jag hade tänkt åka till Nyhemsveckan iår. Men så blev det tyvärr inte, men förra året, då hängde jag med några kompisar dit, och jag kan säga att det var bland det bästa jag varit på. De brukar ju filma de flesta mötena från Nyhem på internet, så jag kände bara för att kolla på ett möte som jag var på förra året. Jag älskade den predikan och jag bara kände att jag var tvungen att fräscha upp minnet lite, de kan ju alltid vara bra. Så nu hela kvällen har jag suttit och kollat på möten och konserter från Nyhem 2010 och 2011. 

Här finns en länk till alla klipp om ni skulle vilja se något, --> http://nyhem.media.fnf.nu/sealla/
de som sänds nu denna veckan hittas direkt om man trycker på bilden under 2011, resten av åren finns lite längre ner till höger.

Och jag tipsar om konserten med Sarah Kelly från iår, och en predikan som verkligen satte sig i mitt huvud förra året, kvällspredikan med Joakim Lundqvist klockan 20.30 19 juni som är under 2010.

GODBLESSYOU!

RSS 2.0