The symbol of Love

"The symbol of Love is not the heart, but the Cross. For the heart stops beating but the Man on the Cross never stops loving".
 
Visste du att man behöver fyra kramar per dag behövs för att överleva överhuvudtaget, åtta kramar per dag för att må bra och tolv kramar per dag för att växa som människa? Du vet, vi människor behöver kärlek för att leva. Ingen människa kan leva utan kärlek och vi alla söker verkligen efter kärlek.
 
Sanningen är den att Gud är kärlek och han älskar dig! Japp! Så är det! Du kanske inte förstår vad jag pratar om eller kanske inte ens vill förstå. Men sanningen är att Gud är kärlek och han älskar dig. Han ger oss kärlek!
Den största kärleksförklaringen som någonsin gjorts, hände för ungefär 2000 år sedan uppe på ett kors. Det var då Jesus dog för dig och tog dina synder så att du skulle kunna få ett evigt liv med Gud. Han gjorde det av kärlek, kärlek till dig. Det är därför korset är en symbol av kärlek, av en kärlek till dig ifrån Gud. Gud älskade då och han älskar än idag. Gud slutar liksom aldrig att älska och han slutar aldrig att älska dig. Det kan vara svårt att förstå men kärleken vi behöver ha kan vi få från Gud. Kärleken Jesus hade när han dog på korset? Den upphör aldrig. Därför är korset en symbol på kärleken.
"För hjärtat, det slutar slå. Men Jesus som dog på korset, han slutar aldrig älska."
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefine

Åh vilket fint inlägg :)
Skulle inte du kunna göra ett inlägg om hur du började tro och hur det har förändrat ditt liv och hur det hela gått till? skulle vara intressant och spännande! :D

Svar: Tack Josefine! Jag ska självklart fundera på det! Kan försöka komma ihåg och skriva ett inlägg om det snart! Annars så har du ett inlägg om det: http://iamsure.blogg.se/2010/december/utkast-dec-5-2010.html KRAM!
Linnea Amanda Sandgren

2012-11-07 @ 22:09:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0