Fångad av en stormvind

Jag hade under hela tisdagen lyssnat på "Fångad av en stormvind". Jag vet inte varför, men jag kände bara hur den talade till mig. Du vet, den förklarade något. Jag lyssnade på låten om och om igen och jag funderade länge på vad texten faktiskt innebar. Tiden gick och jag gick senare på eftermiddagen till Lärjungagruppen i kyrkan.
 
Vi hade haft samling och i slutet av den skulle vi be och se om vi fick någon bild som kanske kunde tala till någon. För första gången så såg jag något ifrån Gud, jag visste inte vad det var, men det var något som snurrade och snurrade. Jag berättade för ledaren vad jag hade sätt och det visade det sig att en annan i gruppen också hade sett samma sak. Ledaren för gruppen började då tänka och sa att det kanske kunde vara en stormvind eller något. 
 
Hela jag stannade upp. Vänta..
Jag har lyssnat på "Fångad av en stormvind" hela dagen och jag bara känner att den säger något till mig, sa jag högt till gruppen. 
Svaret jag fick ifrån ledaren var: Ja. Jag bad innan idag att det vi skulle få se, skulle vara för dig Linnéa!
 
 
När jag kom hem satt fortfarande händelsen i mitt huvud. Gud ville nog verkligen säga något till mig genom låten, precis som jag hade känt. Som att den förklarade mig som kristen, för det är precis så det är!
Jag är fångad av en stormvind. Fast vid Gud. Ingenting kan hindra mig, när Gud blåser i mitt hjärta. Jag är fångad av en stormvind. Natt och dag, här finns bara Gud och jag. Och det ljus som himlen lämnat kvar.
 
Utan saknad lämnar jag min trygga hamn
Fri men ändå bunden till en öppen famn
Jag är fångad av en stormvind
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://ettlivsomgris.se/

2012-12-04 @ 12:04:51
Postat av: David

Helt underbart ju! Jag hoppas verkligen att du kommer tillbaka till den synen ofta - fortsätt storma för Gud och inspirera andra! Jag saknar verkligen dina inlägg och hoppas att du snart kommer få möjlighet att lägga upp något nytt. Känner du dig inne på ämnet får du väldigt gärna skriva något om ungdomars roll i en församling, hur du tycker en församling bör vara.

Herren välsignelse dig!

Svar: Tack David! Jag är ledsen att jag inte skrivit något på ett tag, jag saknade mina inlägg också! Har lagt upp ett nytt inlägg nu och hoppas på att du gillar det! Jag ska självklart fundera på det. Tack för idéen! Tyvärr måste jag nog tänka en del på det innan jag skriver, för mina tankar om det har inte varit på positiva innan. Ska försöka få ihop det till något bra! Gud välsigne dig med!
:)
Linnea Amanda Sandgren

2012-12-09 @ 01:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0