Flahult och ett kors runt halsen

Som de flesta redan vet så har jag de senaste 2,5 veckorna varit på Flahults ungdomsbibelskola! Jag har gått på Flahult tre gånger och har alltså nu gått mitt sista år där. Flahult har varit det bästa i mitt liv och jag har fått spendera sammanlagt 7,5 vecka på bibelskolan. Jag har fått vara med om så mycket, lära mig mycket och jag har också fått förbättra min relation till Gud men också till andra människor.
Har man 4 lektioner + bibelläsning + andakter varje dag så kan man säga att man får lära sig mycket. Det har varit så intressant att få gå där och fått höra allting som har sagts. Det är alltså många saker som jag kommer ihåg och så mycket jag vill säga, fast jag kan ju inte skriva allt på en gång.
 
Det var en predikan på en kvällssamling som jag har tänkt på mycket nu efteråt. Det var såhär att killen som pratade kollade på sin vigselring och sa: "Jag är inte gift bara för att jag har en vigselring. Jag måste ju leva som att jag är det med. För skulle jag ta av mig ringen så kan jag bara visa andra att jag är det genom hur jag lever. Jag är inte heller kristen bara för att jag har ett kors runt halsen. Jag måste leva som att jag är det också. Inte bara säga att jag är det utan att handla efter det med!".
 
Det kan verka väldigt simpelt men det är ju så. Jag har ofta korshalsband eller någon tröja med kristet tryck på, men.. Jag vill ju inte att människor bara ska veta att jag är kristen genom vad jag har på mig? Jag vill ju att andra ska se att jag är kristen genom mitt liv, genom det jag tänker och genom det jag gör.
 
Det kan vara lättast att bara ha ett kors runt halsen och låta andra se att man är kristen genom det, men är det verkligen det jag vill? Är det verkligen det som du vill?
Fundera på det. Vill du visa att du är kristen genom gärningar och ditt liv eller genom ett litet halsband? Det är helt och hållet upp till dig. Men fundera på det. Jag vet vad jag vill iallafall och nu är det upp till dig att avgöra vad du vill.

Bless!
 

Kommentarer
Postat av: Linn

Jag kikade in på din blogg för jag såg att du hade taggats i massa foton på facebook från flahult.
Såg bilderna eftersom jag känner några som också har gått på flahult.

och din blogg.. den är helt otrolig!
du skriver så himla fint, och när jag läser din blogg tänker jag efter ännu mer om min tro.
Jag kan inget annat än att älska din blogg. Du skriver verkligen bra.
Jag kommer att fortsätta att läsa din blogg, du är underbar!

Svar: Jaha! Vad spännande! Åh tack Linn! Vad glad jag blev och vad roligt att du gillar det jag skriver! Målet är ju att få människor att tänka till lite efter de har läst, så då har det uppfyllts! Åh vad roligt! Tack så jätte mycket, Du är underbar du med! :)
God bless you!
Linnea Amanda Sandgren

2012-07-20 @ 01:32:13
URL: http://linnnh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0