WRAPPED IN LOVE!

Nu i helgen som varit så hade vi i kyrkan ordnat en 2-dagarskonferans nästan, eller ja, jo så va det! Vi hade ett grymt lovsångsband, en dansgrupp + dramagrupp, sedan hade vi två som höll i programmet, vi hade ju också med oss Markus Duseus från Värnamo som predikade och jag måste verkligen säga att det var de bästa predikningarna på väldigt länge! Helgen blev väldigt lyckad, och jag trodde inte att det kunde bli såhär bra när jag och Isabelle först satt och pratade i mitt rum i höstas om att vi ville hitta på något sånt där. Det var verkligen ett bönesvar.
Temat för helgen var då Wrapped in Love, ''insvept i kärlek'' eller ''omringad i kärlek''. Och vi valde det för att vi är just insvepta i Guds kärlek. Gud älskar oss, Jesus tillochmed älskade ihjäl sig. Men det är inte många som vet att Gud faktiskt finns och att han älskar dom. Så det var egentligen därför vi bestämde oss för att göra det.
De finns ett drama som vi då körde underkvällen som heter Everythingdramat för att det är just till låten Everything, och den visar lite på hur lätt det är att dra sig ifrån Gud men att Gud sedan kommer och räddar oss på ett sätt. Han ställer sig framför alla problem, alla synder och vi får vara tillsammans med Gud, i Guds kärlek.
Det är väldigt otroligt egentligen att Gud älskade oss så mycket!
I bibeln står det att vi ska älska varandra som Gud älskar oss. Sedan står det också att Gud älskade hela världen att han gav den sin ende son. Liksom hur stort är inte det? Genom att Gud älskar oss, om vi då är i hans kärlek så kan vi älska varandra, våra medmänniskor på ett helt annat sätt! Vi kan liksom dela med oss av Guds kärlek!
Vi får aldrig glömma att vi är älskade av Gud och att Gud faktiskt älskade oss först!
GodBlessYou!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0